Üdvözöljük honlapunkon!

Településünk infrastruktúrája megfelel a mai kor kívánalmainak a vezetékes ivóvíz, a telefon, a gázhálózat, a szennyvízcsatorna, a szennyvíztisztító, az aszfaltozott utak, a kábel televízió teljes kiépítésével. 2002-ben új 8 tantermes általános iskola épült, 2005-ben sor került a művelődési ház, 2007-ben a kiállító terem és a községháza teljes körű felújítására, 2009-2010 között az óvoda korszerűsítésére.

Rendezett közterületekkel, virágos parkokkal igyekszünk vonzóvá tenni a települést az itt élők és ide látogatók számára. Szívesen telepednek le nálunk a máshonnan érkezők. Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományok ápolására: húsvéti tojáskeresés, májusfa állítás, falunap, szüreti mulatság, búcsú, falukarácsony. Nemzeti ünnepeinkről is méltóképpen megemlékezünk.

A község határában kellemes környezetben pihenhet, kikapcsolódhat az egykori bányatavaknál kialakított Oázis Szabadidőparkban a fürödni, kempingezni, horgászni vágyó. A közeli Komárom és Tata nevezetességeivel is megismerkedhet az ide látogató.

Sportolásra az iskolai sportpályán (kisebb méretű futball-, kosárlabda-, kézilabda- és futópálya) van lehetőség, valamint a nemrégiben felújított futballpályán van lehetőség.

Reméljük, hogy a keresett információt megtalálta az oldalon. Amennyiben nem, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Reméljük, hogy rövid kis ismertetőnk felkeltette érdeklődését és hamarosan személyesen is a vendégünk lesz.

Várjuk szeretettel!

Udvardi Marianna
polgármester