Warning: Undefined array key "real-accessability" in /web/mc50435/mocsa.hu/wp-content/plugins/real-accessability/real-accessability.php on line 31
class="lsvr_notice-template-default single single-lsvr_notice postid-1038 wp-custom-logo real-accessability-body lsvr-accessibility">
Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hirdetmény – Településfejlesztési koncepció

Partnerségi tájékoztatás

Tisztelt Lakoság!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 38. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatom, hogy Mocsa község képviselő-testülete a településfejlesztési elképzelések alapján elkészítette településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek egyeztetési dokumentációját, ezért a véleményezési szakasz megindítását kezdeményezem.

Az előzetes tájékoztatási szakaszban érkezett államigazgatási tájékoztatások és vélemények alapján, a lakossági vélemények és bizottsági egyeztetéseken elhangzott észrevételek figyelembe vételével elkészült a község közigazgatási területére az egyeztetési dokumentáció.

A Korm. rendelet 28.§ (6) bekezdése értelmében a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök egyeztetése egy eljárásban történik, a településrendezési eszköz egyeztetési szabályai szerint teljes eljárás keretében.

A településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól a képviselő-testület a 7/2017. (VII. 25.) önkormányzati rendeletével döntött, melynek megfelelően a partnerségi egyeztetés is párhuzamosan zajlik az államigazgatási egyeztetéssel.

A településrendezési eszközök környezeti értékelése, a megalapozó vizsgálatok, Mocsa hosszútávú településfejlesztési koncepciója, az örökségvédelmi hatástanulmány, és településszerkezei terv és helyi építési szabályzat megtekinthetőek a polgármesteri hivatalban és közzétételre kerültek a honlapon.

A fenti dokumentumok 30 napig véleményezhetőek.

A véleményeket az önkormányzati honlapon történő közzétételétől számított 30 napon belül lehet megtenni írásban Mocsa Község Önkormányzata 2911 Mocsa Hősök tere 1. számra benyújtva vagy elektronikus úton a polg.hiv@mocsa.hu e-mail címre történő megküldéssel.

Mocsa, 2020. december 13.  

Udvardi Marianna polgármester  s. k.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support